Rreth Nesh

Adresa: Rruga Dritan Hoxha 94, Tiranë

Etronic Shop është një dyqan produktesh i cili ka pajisje rrjeti dhe fibre të brandeve më të njohura si Mikrotik, Ubiquiti, Huawei, Comfast, FTTH, ZTE.

arrow_upward